Davines Authentic Replenishing Butter

ULEI DE PĂR – AMBALAJ, PARFUM

Produsul Davines Authentic Replenishing Butter este un ulei cu consistenţă de unt. Este prezentat sub forma unui borcan din sticlă rustic, dar fermecător, cu o etichetă monocromatică, îngrijită şi un top decorat cu un model floral. Borcanul are un aspect foarte atractiv şi va decora minunat orice toaletă. Aroma sa este plăcută. Puteţi simţi mirosul distinct de citrice, precum şi pe cel de trandafir, neroli şi cel plin de prospeţime al eucaliptului.

ULEI DE PĂR – FORMULĂ ŞI APLICARE

Similar majorităţii uleiurilor pentru păr cu porozitate redusă, produsul Davines Authentic Replenishing Butter este, de asemenea, sub formă solidă. Acest ulei dens se încălzeşte în contact cu pielea. Înainte de aplicare, masaţi produsul în palme, pentru a căpăta o consistenţă semi-lichidă.

ULEI DE PĂR – CAPACITATE ŞI EFICIENŢĂ

Davines Authentic Replenishing Butter conţine 200 ml de produs. Dacă este utilizat exclusiv pentru îngrijirea părului, acesta durează un timp îndelungat. În orice caz, untul poate fi aplicat, de asemenea, la nivelul corpului şi tenului şi, consumându-se astfel mult mai rapid.

ULEI DE PĂR – EFECTE:

  • accelerarea procesul de creştere a părului 0
  • anti-cădere 2
  • anti-deshidratare 4
  • reparare profundă 4
  • acţiune de înfrumuseţare 4
  • protecţia părului 4
TOTAL: 18

ULEI DE PĂR – DESCRIERE ŞI INGREDIENTE

Produsul Davines Authentic Replenishing Butter conţine substanţe aproape 100% naturale. Sarcina sa este de a hrăni şi repara părul şi scalpul. Datorită uleiurilor naturale esenţiale, aroma sa plăcută persistă mult timp în păr.

În afara parfumurilor, produsul Davines Authentic Replenishing Butter conţine substanţe active, inclusiv uleiuri e.g. unt de shea, ulei de jojoba, ulei de susan şi ulei de şofrănel. Este important să descriem beneficiile acestora:

  • Untul de Shea – componentul principal al produsului Davines, este responsabil pentru consistenţa solidă. Untul de Shea repară şi hrăneşte părul şi îl protejează de efectele nocive ale condiţiilor meteorologice nefavorabile.
  • Uleiul de susan – previne deshidratarea părului şi pielii, încetineşte procesele de îmbătrânire.
  • Uleiul de jojoba – accelerează procesul de creştere a părului, facilitează reînnoirea celulară şi echilibrează procesele de la nivelul scalpului datorită conţinutului de squalenă.
  • Uleiul de şofrănel – un ulei extrem de unic; apreciat pentru proprietăţile sale de întinerire. Protejează părul şi pielea, menţine hidratarea şi adaugă elasticitate şi vitalitate.

Datorită uleiurilor naturale şi ingredientelor care nu includ parabeni, siliconi sau substanţe comedogenice, puteţi aplica produsul atât la nivelul părului, cât şi la nivelul scalpului. Drept rezultat, femeile cu păr cu porozitate redusă pot utiliza untul Davines pentru a oferi părului efecte reparatorii şi nutritive. Atunci când decideţi să utilizaţi produsul Davines, trebuie să reţineţi că acesta nu funcţionează eficient pentru toate tipurile de păr.

ULEI DE PĂR – METODĂ DE APLICARE

Produsul Authentic Replenishing Butter poate fi aplicat pe părul uscat înainte de spălare – aplicaţi-l în păr timp de 5 minute şi clătiţi cu un şampon delicat. De asemenea, puteţi utiliza untul Davines ca tratament cu ulei peste noapte: aplicaţi la nivelul părului şi scalpului, lăsaţi să acţioneze peste noapte şi spălaţi în cursul dimineţii.