Dove Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment With African Macadamia Oil

ULEI DE PĂR – AMBALAJ, PARFUM

Produsul Dove Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment este unul dintre cele două versiuni de ulei din gama Pure Care. Produsul este comercializat într-un recipient drăguţ din sticlă, cu pulverizator. Are un aspect îngrijit şi elegant. Recipientul solid arată grija producătorului faţă de clienţi şi faţă de produsul său cosmetic. Dove Pure Care Dry Oil are o aromă foarte intensă şi dulce, care este posibil să nu placă tututor.

ULEI DE PĂR – FORMULĂ ŞI APLICARE

Produsul Dove Dry Oil Nourishing Treatment este o substanţă uleioasă, semi-fluidă. Formula facilitează aplicarea produsului la nivelul părului.

ULEI DE PĂR – CAPACITATE ŞI EFICIENŢĂ

Produsul Dove Dry Oil Nourishing Treatment are o capacitate de 100 ml. În comparaţie cu alte uleiuri de păr, este destul de eficient. Pompa funcţionează fără probleme, dar câteodată poate împrăştia produsul.

ULEI DE PĂR – EFECTE:

  • accelerarea procesul de creştere a părului 0
  • anti-cădere 0
  • anti-deshidratare 4
  • reparare profundă 2
  • acţiune de înfrumuseţare 3,5
  • protecţia părului 3
TOTAL: 12,5

ULEI DE PĂR – DESCRIERE ŞI INGREDIENTE

În afara uleiului de macadamia, uleiul Dove include ulei de cocos, ulei de migdale dulci, ulei de palmier şi ulei de floarea soarelui. Din păcate, aceste uleiuri preţioase sunt acompaniate de uleiuri minerale, dăunătoare părului şi benzil de alcool, care deshidratează şi poate cauza iritaţii. Pentru a înrăutăţi şi mai mult lucrurile, uleiul Dove conţine numeroase parfumuri. Drept rezultat, nu este potrivit pentru aplicarea la nivelul scalpului. Pe de altă parte, oferă o protecţie extraordinară părului uscat şi tern. Va fi un produs perfect pentru părul cu porozitate medie şi ridicată. Îngrijeşte părul lipsit de strălucire, disciplinează buclele rebele, facilitează perierea şi previne electrizarea părului.

Uleiul de macadamia are o capacitate foarte bună de absorbţie. Acesta încetineşte procesele de îmbătrânire şi nu îngreunează părul.

Uleiul de cocos protejează părul de condiţiile meteorologice nefavorabile şi creează un strat de protecţie delicat în jurul firului de păr, intensificându-i strălucirea.

Uleiul de migdale dulci are o acţiune moderată. Conferă fineţe părului şi protejează împotriva toxinelor.

Uleiul de palmier are proprietăţi reparatorii, hidratează delicat şi previne deterioarea.

Combinaţia acestor uleiuri face din uleiul Dove Oil un produs eficient de înfrumuseţare şi protecţie. Hrăneşte delicat părul. Din păcate, nu poate fi utilizat la nivelul scalpului.

ULEI DE PĂR – METODĂ DE APLICARE

Produsul Dove Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment poate fi utilizat în 3 moduri:

  • aplicat pe părul umed, imediat după spălare
  • aplicat înainte de spălarea părului şi lăsat să acţioneze timp de aproximativ 30 de minute (aplicat sub formă de mască)
  • aplicat pe părul uscat ca produs de disciplinare pentru îngrijirea zilnică a părului