Garnier Fructis Oil-In-Spray

ULEI DE PĂR – AMBALAJ, PARFUM

Produsul este comercializat înr-un recipient din aluminiu şi are aspectul unui spray deodorant sau a unei spume de păr. Are o aromă foarte dulce, de fructe.

ULEI DE PĂR – FORMULĂ ŞI APLICARE

Produsul Garnier Fructis Oil-In-Spray vine sub forma unui recipient din aluminiu. Are o formulă fluidă, dar se transformă în spray în momentul în care este pulverizat. Acest tip de ulei este cunoscut sub denumirea de ulei uscat. Pulverizaţi delicat produsul pentru a facilita absorbţia rapidă a uleiurilor incluse în compoziţie.

ULEI DE PĂR – CAPACITATE ŞI EFICIENŢĂ

Produsul Garnier Fructis Oil-In-Spray are o capacitate de 150 ml. Se consumă rapid din cauza metodei de aplicare (recipient sub formă de spray).

ULEI DE PĂR – EFECTE:

  • accelerarea procesul de creştere a părului 0
  • anti-cădere 0
  • anti-deshidratare 2
  • reparare profundă 2
  • acţiune de înfrumuseţare 3
  • protecţia părului 2
TOTAL: 9

ULEI DE PĂR – DESCRIERE ŞI INGREDIENTE

Produsul Garnier Fructis Oil-In-Spray conţine 3 uleiuri naturale: ulei de mango, ulei de caise şi ulei de migdale dulci. Uleiurile conţin o serie de vitamine, care conferă părului reparare şi protecţie. Uleiul de mango conţine numeroase vitamine, esenţiale pentru sănătatea părului (e.g. B, C, E). Uleiul de caise este cunoscut datorită proprietăţilor sale de protecţie. Acesta include vitaminele A,B, E, întăreşte părul şi oferă vitalitate. Uleiul de migdale dulci asigură un nivel corespunzător de hidratare şi conferă o strălucire uimitoare părului.

Din păcate, produsul Garnier Fructis Oil-In-Spray nu hidratează foarte eficient părul – din cauza procentului mare de alcool şi cantităţii mici de uleiuri. Cantitatea mare de siliconi ajută la îmbunătăţirea condiţiei părului, intensificând pentru moment strălucirea. Nu va repara sau regenera părul. Substanţele comedogenice şi deshidratante perturbă acţiunea uleiurilor.

ULEI DE PĂR – METODĂ DE APLICARE

Produsul Garnier Fructis Oil-In-Spray se pulverizează la nivelul părului înainte de stilizare. Aceasta va facilita procesul de stilizare a părului. De asemenea, poate fi utilizat de multe ori pe parcursul zilei – oricând simţiţi că părul şi-a pierdut hidratarea, strălucirea şi aspectul favoabil.