Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil

ULEI DE PĂR – AMBALAJ, PARFUM

Produsul Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil este comercializat într-un recipient atipic – caracteristica produselor cosmetice marca Kevin Murphy. Recipientul este confecţionat din material plastic de culoare violet închis. Acesta are un design atractiv – cu formă neregulată. Pompa facilitează procesul de aplicare.

ULEI DE PĂR – FORMULĂ ŞI APLICARE

Uleiul Kevin Murphy Young Again este un lichid transparent cu o aromă plăcută. Pompa este din material plastic, iar butonul pompei – mic. Aceasta dozează în mod corespunzător uleiului, funcţionează fără probleme şi extrage produsul până la ultima picătură.

ULEI DE PĂR – CAPACITATE ŞI EFICIENŢĂ

Produsul Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil are o capacitate de 100 ml şi durează foarte mult timp. Pompa dozează cantităţi mici – suficiente pentru o singură aplicare.

ULEI DE PĂR – EFECTE:

 • accelerarea procesul de creştere a părului 0
 • anti-cădere 1
 • anti-deshidratare 3,5
 • reparare profundă 4
 • acţiune de înfrumuseţare 4,5
 • protecţia părului 4,5
TOTAL: 17,5

ULEI DE PĂR – DESCRIERE ŞI INGREDIENTE

Produsul Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil este potrivit pentru toate tipurile de păr. În primul rând, acesta îngrijeşte părul matur, cu apect tern, aspru şi lipsit de volum. Femeile cu păr creţ şi vopsit îl vor aprecia. De asemenea, produsul protejează părul de acţiunea nocivă a razelor UV – este un produs perfect atunci când ne expunem la soare. Veşti bune: produsul Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil nu conţine alcool, SLS, SLES, parafină, ulei mineral, substanţe de origine animală, aluminiu sau parabeni.

Sunt incluse următoarele uleiuri naturale şi ingrediente pe bază de plante:

 • Ulei de imortelă, extras din florile de culoare galben deschis ale plantei Helichrysum. Floarea de imortelă este cunoscută şi ca “floare veșnică” deoarece nu moare niciodată – nici chiar după ce este culeasă. Uleiul organic de imortelă conţine particule active cu proprietăţi de întinerire.
 • Uleiul de brusture – întăreşte rapid părul şi adaugă strălucire.
 • Extractul de seminţe de castane sălbatice – protejează culoarea părului, măreşte volumul şi intensifică strălucirea părului.
 • Uleiul de Şofrănel – netezeşte părul în mod extraordinar, asigură un nivel corespunzător de hidratare şi conferă vitalitate.
 • Extract de mere – acţionează ca un antioxidant, detoxifică părul, ajutând la eliminarea toxinelor de la nivel celular şi blocând accesul impurităţilor în interiorul firului de păr.
 • Extract de trestie de zahăr – pregăteşte părul pentru aportul nutritiv; facilitează absorbţia nutrienţilor valoroşi incluşi în produs; ajută substanţele din compoziţia produsul să penetreze în interiorul firului de păr.
 • Ulei de lămâine – bogat în antioxidanţi; încetineşte procesele de îmbătrânire şi stopează încărunţirea.
 • Extract de frunze de Camellia Sinensis – întinereşte, împiedică deteriorarea părului, menţine echilibrul apo-lipidic.

Sarcina produsului Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil este de a facilita stilizarea şi de a oferi un aspect minunat părului imediat după aplicare. În plus, uleiul Young Again Oil oferă protecţie delicată şi hrăneşte părul. Din păcate, produsul nu regenerează pielea scalpului, nu îmbunătăţeşte funcţia bulbilor părului şi nici nu acţionează ca un tratament de reconstruire a structurii părului. În orice caz, este un produs superb pentru îmbunătăţirea aspectului părului. Va fi un balsam şi un agent de protecţie minunat pentru stilizarea zilnică a părului.

ULEI DE PĂR – METODĂ DE APLICARE

Produsul Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil trebuie aplicat pe părul spălat, înainte de stilizare, în locul produselor de stilizare. Puteţi aplica o cantitate mai mare de ulei pe părul uscat, pentru o acţiune intensă, strălucire şi pentru un plus de netezime.