Kshir Pak Vidhi, Sesa Oil

ULEI DE PĂR – AMBALAJ, PARFUM

Sesa este un ulei de păr comercializat într-un recipient simplu, neimpresionant. Un recipient din material plastic, de culoarea albă a laptelui, cu un capac mare de culoare roşie. Doar eticheta aurie conferă o notă extravagantă produsului. Aroma nu este impresionantă. Este pe bază de plante şi foarte intensă – nu foarte plăcută. Dacă utilizaţi uleiul frecvent, mirosul va persista în păr.

ULEI DE PĂR – FORMULĂ ŞI APLICARE

Sesa este un ulei de păr cu formulă semi-fluidă, aproape apoasă. Este necesar să învăţaţi să îl aplicaţi fără a-l vărsa (uleiul Sesa nu dispune de aplicator sau pompă). Uleiul se aplică în palme direct din recipient şi se întinde la nivelul părului şi scalpului.

ULEI DE PĂR – CAPACITATE ŞI EFICIENŢĂ

Recipientul uleiului Sesa conţine 90 ml de produs şi este suficient pentru 2-3 luni de utilizare. Persoanele nefamiliarizate cu procesul de aplicare a uleiului trebuie să reţină că uleiul nu dispune de aplicator, prin urmare poate fi cu uşurinţă vărsat în timpul aplăcării. Drept consecinţă, acesta se poate consuma mult mai rapid.

ULEI DE PĂR – EFECTE:

  • accelerarea procesul de creştere a părului 4
  • anti-cădere 4,5
  • anti-deshidratare 4
  • reparare profundă 4
  • acţiune de înfrumuseţare 3
  • protecţia părului 3
TOTAL 22,5

ULEI DE PĂR – DESCRIERE ŞI INGREDIENTE

Uleiul de păr Sesa a fost creat pentru a îndeplini câteva sarcini speciale. Este ales de femeile şi bărbaţii care se confruntă cu probleme de calviţie şi de cădere excesivă a părului. Dacă este aplicat cu regularitate, acesta îndeseşte părul prin stimularea bulbilor şi prin determinarea părului să crească. Dacă utilizaţi uleiul Sesa, veţi beneficia de creşterea părului fin, de regenerare – fire noi de păr în zonele cu păr rărit.

Acţiunea uleiului de păr Sesa este bazată pe Ayurveda – medicina şi filosofia orientală. Conţine plante indiene, proteine de lapte şi uleiuri naturale. Arta de a combina aceste substanţe poartă numele de Kshir Pak Vidhi in Ayurveda.

Uleiul Sesa se aplică atât la nivelul părului, cât şi la nivelul scalpului. Masaţi uşor scalpul în timpul aplicării uleiului pentru a stimula bulbii de păr şi pentru a îmbunătăţi acţiunea uleiurilor şi plantelor.

Tratamentul indian Sesa conţine ulei bhringraj şi ulei nilibhrungandi care acţionează direct la nivelul bulbilor de păr – accelerează procesul de creştere a părului şi previn căderea părului.

Uleiul de grâu este o sursă importantă de vitamina E, extrem de valoroasă pentru păr. Aceasta îmbunătăţeşte procesele de la nivelul ţesutului şi, de asemenea, încetineşte procesele de îmbătrânire.

Uleiul de cocos constituie baza plantelor indiene incluse în uleiul Sesa. De asemenea, acesta previne deteriorarea şi protejează împotriva acţiunii condiţiile meteorologice nefavorabile. Uleiul de susan conţine o cantitate abundentă de vitamina B şi o serie de minerale, necesare pentru creşterea corespunzăoare şi sănătoasă a părului.

ULEI DE PĂR – METODĂ DE APLICARE

Uleiul Sesa se masează la nivelul scalpului şi se aplică uniform în păr. Se menţine timp de câteva ore sau peste noapte. Apoi, acesta se îndepărtează cu un şampon delicat, care nu conţine SLS, SLES. Din păcate, uleiul de păr Sesa nu poate fi aplicat la nivelul părului uscat, după spălarea şi uscarea părului. Nu este potrivit pentru acest tip de aplicare din cauza aromei şi formulei apoase.