Moroccanoil Luminous Hairspray

ULEI DE PĂR – AMBALAJ, PARFUM

Produsul Moroccanoil Luminous Hairspray este comercializat într-un recipient din sticlă închisă la culoare cu pulverizator. Ambalajul este drăguţ şi are un aspect mai atractiv decât al altor recipiente clasice cu formă plată, lansate de marca Moroccanoil. Declanşatorul pompei este confecţionat din material plastic şi are culoarea argintie. După o utilizare prelungită, culoarea de decojeşte şi aplicatorul capătă un aspect destul de neigenic. Produsul Moroccanoil Luminous Hairspray are o aromă plăcută, care persistă în păr un timp îndelungat.

ULEI DE PĂR – FORMULĂ ŞI APLICARE

Produsul Moroccanoil Luminous Hairspray are o formulă semi-fluidă, incoloră. Forma de spray facilitează aplicarea; poate fi utilizat oricând şi oriunde.

ULEI DE PĂR – CAPACITATE ŞI EFICIENŢĂ

Produsul Moroccanoil Luminous Hairspray are o capacitate de 100 ml. Uleiul se consumă rapid deoarece poate fi pulverizat de câteva ori pe zi. Durează până la 6 săptămâni de utilizare.

ULEI DE PĂR – EFECTE:

  • accelerarea procesul de creştere a părului 0
  • anti-cădere 0
  • anti-deshidratare 3,5
  • reparare profundă 2
  • acţiune de înfrumuseţare 4
  • protecţia părului 4
TOTAL: 13,5

ULEI DE PĂR – DESCRIERE ŞI INGREDIENTE

Produsul Moroccanoil Luminous Hairspray are rolul de a înfrumuseţa coafura. Este dedicat femeilor care se confruntă în mod constant cu un păr tern şi rebel. Acest tip de păr are, de cele mai multe ori, o tentă întunecată. Produsul Moroccanoil Luminous Hairspray conferă luminozitate părului şi accentuează culoarea naturală a părului. De asemenea, scoate în evidenţă culoarea părului vopsit.

Produsul conţine doar un singur ulei natural (Uleiul de Argan). Produsul Moroccanoil Luminous Hairspray conţine o mulţime de siliconi (responsabili pentru strălucirea părului). Pentru a înrăutăţi lucrurile, conţinutul de alcool este, de asemenea, nociv – acesta deteriorează şi deshidratează părul. Produsul Moroccanoil Luminous Hairspray îmbunătăţeşte aspectul şi strălucirea părului, dar dacă este aplicat un timp îndelungat, acesta poate deshidrata şi îngreuna părul.

ULEI DE PĂR – METODĂ DE APLICARE

Produsul Moroccanoil Luminous Hairspray este foarte uşor de aplicat: pulverizaţi pe părul umed sau uscat cu foehnul. Produsul va proteja părul împotriva temperaturilor ridicate şi razelor nocive UV. Poate fi utilizat de câteva ori pe parcursul zilei, conferind părului un aspect frumos şi o strălucire sănătoasă.