Uleiul de păr Khadi Pure Ayurvedic Vitalising

ULEI DE PĂR – AMBALAJ, PARFUM

Un recipient simplu, din sticlă, cel mai elegant dintre toate uleiurile şi produsele cosmtice de pe piaţă. Uleiul – conceput pentru repararea părului – previne căderea părului. Aromă intensă, neplăcută.

ULEI DE PĂR – FORMULĂ ŞI APLICARE

Uleiul de păr Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil are o consitenţă foarte lichidă şi culoarea aurie a mierii. Este echipat cu o pipetă din sticlă – din păcate, aceasta măsoară doar 1/3 din aplicator. Din cauza constenţei foarte lichide, produsul Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil este dificil de aplicat şi se poate scurge de la suprafaţa scalpului, până vă obişnuiţi cu procedura de aplicare.

ULEI DE PĂR – CAPACITATE ŞI EFICIENŢĂ

Recipientul de 100 ml durează mult timp deoarece uleiul este utilizat doar pentru tratamentul scalpului. Produsul Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil nu este potrivit pentru îngrijirea şi stilizarea zilnică a părului.

ULEI DE PĂR – EFECTE:

  • accelerarea procesul de creştere a părului 4,5
  • anti-cădere 4,5
  • anti-deshidratare 4
  • reparare profundă 4
  • acţiune de înfrumuseţare 3
  • protecţia părului 3
TOTAL 23

ULEI DE PĂR – DESCRIERE ŞI INGREDIENTE

Produsul Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil este un amestec de plante indiene şi uleiuri naturale apreciate în filosofia şi medicina orientală – Ayurveda. Rolul produsului este de a inhiba căderea părului şi de a stimula procesul de creştere a părului. Plantele Brahmi, bhringraj şi amla au fost utilizate timp de secole pentru îngrijirea părului şi a pielii, precum şi pentru a trata diferite afecţiuni. Acestea sunt considerate sacre în India. Aceste ierburi sunt îmbibate în uleiuri naturale, cu scopul de a le elibera substaţele active şi de a îmbogăţi compoziţia uleiurilor. Produsul Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil conţine amla, brahmi şi bhringraj, care sunt potenţate de câteva uleiuri, inclusiv: ulei de susan (protejează părul şi sigilează apa în interior), ulei de cocos (adaugă o strălucire extraordinară, ajută la reconstruirea structurii părului), ulei de ricin (accelerează creşterea părului şi defineşte culoarea părului), ulei de rozmarin (stimulează creşterea părului, are proprietăţi antiseptice şi antibacteriene, calmează iritaţiile), ulei de seminţe de morcov (inhibă procesele de îmbătrânire de la nivelul părului). Produsul Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil a fost creat cu scopul de a întări bulbii de păr, de a stimula microcirculaţia de la nivelul pielii, de a accelera procesul de creştere a părului şi, de asemenea, de a preveni căderea părului. Uleiul îşi îndeplineşte cu succes rolul. Din păcate, nu este potrivit pentru aplicarea ca balsam de protecţie de tip leave-in. Are o consistenţă prea lichidă şi un miros foarte neplăcut.

ULEI DE PĂR – METODĂ DE APLICARE

Se recomandă masarea produsului Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil la nivelul părului şi scalpului, cu două ore înainte de spălarea părului. Reţineţi să utilizaţi aproximativ 5 ml de ulei – o cantitate mai mare poate îngreuna părul. Dacă aveţi un păr extrem de deteriorat, puteţi lăsa uleiul în păr toată noaptea, spălându-l în cursul dimineţii umătoare.