ULEIUL DE PĂR NANOIL

cel mai bun ulei de păr NanoilULEI DE PĂR – AMBALAJ, PARFUM

Un recipient frumos, elegant şi fascinant, confecţionat din sticlă neagră, plus un capac impresionant din lemn, decorat cu o picătură – designul face din uleiul Nanoil un produs care atrage atenţia. Aroma delicată este plăcută şi persistă în păr pentru mult timp.

ULEI DE PĂR – FORMULĂ ŞI APLICARE

Uleiul de păr Nanoil are o consistenţă semi-fluidă: nici fluentă, nici densă. De aceea, puteţi acoperi cu uşurinţă fiecare şuviţă de păr. Aplicarea este facilă, confortabilă şi igenică graţie pompei de calitate superioară, care dozează cu precizie uleiul de păr.

ULEI DE PĂR – CAPACITATE ŞI EFICIENŢĂ

Uleiul de păr Nanoil are o capacitate de 100 ml şi este un produs rentabil ca preţ. Este suficient pentru câteva luni de utilizare.

ULEI DE PĂR – EFECTE

 • accelerarea procesul de creştere a părului 5
 • anti-cădere 5
 • anti-deshidratare 4.5
 • reparare profundă 5
 • acţiune de înfrumuseţare 5
 • protecţia părului 5
TOTAL 29,5

ULEI DE PĂR – DESCRIERE ŞI INGREDIENTE

Uleiul de păr Nanoil are trei variante de produse. Fiecare versiune este concepută pentru un tip diferit de păr. O astfel de precizie vă permite să alegeţi un produs care se potriveşte tipului dumneavoastră de păr, furnizând ingredientele necesare pentru un păr frumos şi sănătos.

Prin urmare, dacă părul dumneavoastră este:

 • des şi greu, lipsit de volum şi devine supraîncărcat atunci când aplicaţi produse neadecvate: alegeţi NANOIL PENTRU PĂR CU POROZITATE REDUSĂ – include o serie de uleiuri cu formulă uşoară care nu vă vor îngreuna părului; acestea oferă vitalitate şi volum, ridică rădăcinile şi hidratează pielea scalpului.
 • nu este încă deteriorat, dar nu are un aspect corespunzător, cauzează probleme la stilizare şi în timpul rutinei de îngrijire, cade, are vârfurile uscate şi rădăcinile uleioase, este electrizat şi tern: alegeţi NANOIL PENTRU PĂR CU POROZITATE MEDIE. Această versiune este un amestec de uleiuri atent selectate şi echilibrate care conferă un plus de strălucire, controlează şi hrănesc părul. Nanoil Pentru Porozitate Medie previne electrizarea şi îngrijeşte scalpul.
 • foarte uscat şi deteriorat, fragil, subţire, cade, are o structură deteriorată: alegeţi NANOIL PENTRU PĂR CU POROZITATE RIDICATĂ. Acesta hidratează părul, reconstruieşte structura de cheratină, repară şi consolidează legăturile disulfidice din interiorul părului, stopează căderea părului, face părul mătăsos, neded şi plin de vitalitate.

Fiecare versiune a Uleiului de Păr Nanoil include substanţe unice şi revoluţionare, inspirate din natură. Acestea reduc căderea părului şi stimulează procesul de creştere şi au, de asemenea, abilitatea de a “trezi” bulbii de păr inactivi. Coafura dumneavoastră va căpăta formă, volum şi rezistenţă.

Uleiurile de păr Nanoil sunt îmbogăţite cu mătase, lanolină, pantenol şi vitamine, astfel încât părul obţine toate substanţele necesare pentru sănătatea, regenerarea şi frumuseţea sa.

Trebuie să lăudăm uleiul pentru formula sa fără parabeni, substanţe deshidatante pe bază de alcool sau substanţe care pot perturba scalpul şi deteriora părul.

Uleiul de păr Nanoil este un produs minunat. Cel mai bun ulei de păr disponibil pe piaţă, cu proprietăţi reparatorii, îmbunătăţeşte aspectul părului chiar de la prima aplicare.

ULEI DE PĂR – METODĂ DE APLICARE

Uleiul de păr Nanoil reprezintă, de asemenea, o abordare inovativă în ceea ce priveşte aplicarea produsului. Uleiul se poate aplica în numeroase moduri. Încercaţi câteva tehnici de aplicare sau utilizaţile pe rând – în acest mod, veţi repara, hidrata şi hrăni părul; în nici un caz, nu va cauza deteriorarea sau căderea părului.

Cele mai populare metode de aplicare a Uleiului de Păr Nanoil includ:

 • tratamentele cu ulei aplicate la nivelul scalpului şi părului (puteţi îndepărta produsul Nanoil din păr sau îl puteţi lăsa peste noapte)
 • aplicarea uleiului cu 15 minute înainte de spălarea părului
 • aplicarea uleiului pe părul umed după spălare
 • adăugarea uleiului în loţiunea, masca sau balsamul de păr pentru a le intensifica efectele
 • aplicarea uleiului pe părul uscat – chiar şi de câteva ori pe zi (efecte de hidratare şi înfrumuseţare)
 • masarea uleiului Nanoil la nivelul vârfurilor de păr pentru a le proteja, hidrata şi repara
 • aplicarea uleiului înainte de uscarea cu foehnul (oferă protecţie termică)
 • aplicarea uleiului înainte de plajă (uleiul de păr Nanoil conţine filtru UV care previne deteriorarea, uscare şi estomparea culorii părului)
 • înainte de stilizarea coafurii pentru un plus de strălucire, pentru a preveni electrizarea şi pentru a facilita stilizarea

Uleiul de păr Nanoil echivalează cu o îngrijire completă a părului de cea mai înaltă calitate. O abordare revoluţionară în repararea părului. Un produs care satisface nevoile părului şi care se adaptează stilului dumneavoastră de viaţă, datorită metodelor nelimitate de aplicare.