OROFLUIDO Original Elixir

ULEI DE PĂR – AMBALAJ, PARFUM

Uleiul de păr Orofluido este comercializat într-un recipient din stilcă, îngust, securizat cu un capac negru din material plastic. Recipientul are un aspect drăguţ şi este decorat cu modele orientale. Din păcate, produsul nu dispune de aplicator. Uleiul Orofluido are o aromă intensă, dulce.

ULEI DE PĂR – FORMULĂ ŞI APLICARE

Uleiul Orofluido are o formulă densă, semi-fluidă şi culoarea galben închis. Se aplică direct în palme. Aplicarea este problematică – există riscul de a păta îmbrăcămintea. Pentru a înrăutăţi lucrurile, ultimele picături de ulei rămase în recipient sunt dificil de extras.

ULEI DE PĂR – CAPACITATE ŞI EFICIENŢĂ

Uleiul de păr Orofluido are o capacitate de 50 ml şi (din păcate) este ineficient. Ultimele picături de produs sunt imposibil de utilizat din cauza lipsei aplicatorului.

ULEI DE PĂR – EFECTE:

  • accelerarea procesul de creştere a părului 0
  • anti-cădere 0
  • anti-deshidratare 4
  • reparare profundă 3
  • acţiune de înfrumuseţare 3
  • protecţia părului 3
TOTAL: 13

ULEI DE PĂR – DESCRIERE ŞI INGREDIENTE

Pe lângă siliconi, concervanţi, parfum şi coloranţi, uleiul de păr Orofluido conţine 3 uleiuri preţioase: ulei de argan, ulei de seminţe de in şi ulei de papirus. Concentraţia ridicată de uleiuri oferă produsului o putere reparatorie delicată. Siliconii incluşi în cantitate mare îmbunătăţesc aspectul coafurii imediat după aplicare.

Uleiul de argan protejează părul în timpul stilizării termice, împotriva temperaturilor ridicate generate de aparatul de îndreptat şi uscătorului. Este un ulei hidratant eficient care creează un strat de protecţie în jurul firului de păr.

Uleiul de seminţe de in îmbunătăţeşte condiţia părului şi încetineşte procesele de îmbătrânire datorită conţinutului mare de vitamina E. Aceasta protejează părul împotriva radiaţiilor UV şi menţine nivelul de hidratare.

Uleiul de papirus protejează părul de acţiunea radicalilor liberi, conferă fineţe, măreşte volumul şi ridică delicat rădăcinile părului. De asemenea, netezeşte părul şi conferă elasticitate.

Uleiul de păr Orofluido este un produs de stilizare ideal. Acesta acţionează perfect atunci când doriţi să intensificaţi strălucirea părului şi să conferiţi un aspect perfect. Din păcate, produsul nu oferă un tratament complet de reparare a părului.

ULEI DE PĂR – METODĂ DE APLICARE

Uleiul de păr Orofluido este un produs de tip leave-in. Poate fi aplicat pe părul uscat, înainte sau după stilizare, precum şi pe părul umed, după spălare.