Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil 150 ml

ULEI DE PĂR – AMBALAJ, PARFUM

Produsul Shu Uemura Essence Absolue este comercializat sub forma unui recipient transparent, din material plastic, care dispune de o pompă drăguţă de culoare neagră. Recipientul este împachetat într-o cutie confecţionată din material flexibil, incolor. Pe cutie sunt gravate flori de Camellia. Designul este într-adevăr impresionant.

ULEI DE PĂR – FORMULĂ ŞI APLICARE

Uleiul are culoarea galbenă, consistenţă semi-fluidă şi uleioasă, iar aroma sa vă va impresiona, datorită extractului de flori de camellia.

ULEI DE PĂR – CAPACITATE ŞI EFICIENŢĂ

Produsul Shu Uemura Essence Absolue are o capacitate de 150 ml. Este extrem de eficient deoarece sunt necesare doar câteva picături pentru fiecare aplicare.

ULEI DE PĂR – EFECTE:

  • accelerarea procesul de creştere a părului 1
  • anti-cădere 1
  • anti-deshidratare 4,5
  • reparare profundă 4
  • acţiune de înfrumuseţare 5
  • protecţia părului 5
TOTAL: 20,5

ULEI DE PĂR – DESCRIERE ŞI INGREDIENTE

Deşi produsul Shu Uemura Essence Absolue conţine câţiva siliconi volatili şi parfumuri, este, de asemenea, bogat în ulei natural de camellia. Păcat că există doar un singur ulei natural inclus în formulă. Să aruncăm o privire mai atentă uleiului camellia.

Uleiul camellia este non-uleios, miroase frumos şi are nuanţa galben deschis. A fost cunoscut şi apreciat de secole în cultura asiatică. Conţine, în principal, acizi graşi omega-9 (acid oleic). Este ideal pentru părul cu porozitate medie – cel mai comun tip de păr. Uleiul camellia este lăudat pentru proprietăţile sale reparatorii şi nutritive. Întăreşte şi netezeşte părul şi ameliorează iritaţiile scalpului.

O cantitate mare de ulei camellia garantează o îmbunătăţire imediată a condiţiei părului. Uleiul intensifică strălucirea şi previne deshidratarea şi electrizarea părului. Dacă aplicaţi produsul Shu Uemura Essence Absolue în timpul stilizării din cursul dimineţii, acesta vă va oferi protecţie termică şi va preveni deteriorarea cauzată de diferiţi factori mecanici. Părul dumneavoastră nu se va deteriora din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Mirosul persistă în păr pe tot parcursul zilei. De aceea, numeroase femei utilizează uleiul camellia ca un parfum natural.

ULEI DE PĂR – METODĂ DE APLICARE

Aplicarea produsului Shu Uemura Essence Absolue este foarte simplă: se aplică câteva picături de ulei la nivelul părului uscat sau umed; nu clătiţi uleiul. Dacă părul dumneavoastră este extrem de deshidratat, puteţi aplica produsul Shu Uemura Essence Absolue de câteva ori pe zi.